اینفلوئنسر کیست و صفر تا صد اینفلوئنسر مارکتینگ به زبان ساده

اینفلوئنسر چیست و اینفلوئنسر مارکتینگ چیست به زبان ساده

5/5 - (2 امتیاز)

اینفلوئنسر چیست: اگر حتی کمی با دنیای پر پیچ و خم بازاریابی و فروش آشنا باشید به احتمال زیاد بارها اصطلاح اینفلوئنسر مارکتینگ را شنیده اید. اینفلوئنسر مارکتینگ یکی از روش های جذب مخاطب است و چند سالی است که به یکی از راهکارهای پربازده تبدیل شده است. کسب و کارهای زیادی از همین روش برای افزایش فروش و درآمد خود استفاده می کنند.

یا افرادی با خرید فالوور واقعی و بالا بردن پیج خود به میلیون ها فالوور توانسته اند معروف شده و هنوان اینفلوئنسر کسب کنند. به همین خاطر احساس کردیم که باید در این پست از دیجی فالوور به این مبحث بپردازیم. پیشنهاد می کنیم که تا انتهای این نوشته با ما همراه شوید. 

اینفلوئنسر کیست و صفر تا صد اینفلوئنسر مارکتینگ به زبان ساده

معنی اینفلوئنسر چیست؟

شاید بهتر باشد در ابتدا به معنی خود کلمه ی اینفلوئنسر بپردازیم و بفهمیم که به چه کسی اینفلوئنسر گفته می شود. 

اینفلوئنسر در زبان انگلیسی به معنای «شخص تاثیرگذار» است. هر شخصی که به هر طریقی بتواند روی جمعیت زیادی از افراد تاثیرگذار باشد، اینفلوئنسر نامیده می شود. این تاثیر میتواند تشویق به خرید، فالو کردن یا اعتماد کردن به یک مجموعه ی دیگر باشد.

خوب است به این نکته توجه داشته باشید که یک سلبریتی می توان اینفلوئنسر هم باشد اما همیشه هم اینطور نیست. افراد بسیاری هستند که سلبریتی هم نیستند اما با تولید محتوایی که داشته اند توانسته اند به یک اینفلوئنسر قدرتمند تبدیل شوند. 

اینفلوئنسرها اصولا در یک زمینه دانش و تجربه زیادی دارند و همین موضوع سبب می شود که دیدگاهشان روی افرادی که آن ها را دنبال میکنند بسیار تاثیرگذار باشد. همین موضوع سبب می شود که سپردن تبلیغات به آن ها بسیار سودآورتر باشد. 

انواع اینفلوئنسر

اینطور نیست که همه ی سلبریتی ها اینفلوئنسر باشند اما وضعیت به شکلی است که اینفلوئنسرها با احتمال بیشتری قادر به اینفلوئنسر شدن هستند. از آنجایی که این افراد مشهور هستند لذا عام مردم توجه زیادی به آنها خواهند داشت و می توانند از آن ها تاثیر زیادی بگیرند. 

واینرها هم یکی دیگر از دسته های اینفلوئنسرها هستند. واینر به کسی گفته می شود که در شبکه های اجتماعی ویدیوهای سرگرم کننده تولید می کنند. از آن جایی که محتوای این نوع از افراد جالب است در نتیجه مخاطبان بسیاری دارند. همین موضوع سبب می شود که مخاطب توجه زیادی هم به حرف هایشان داشته باشند. به همین خاطر کسب و کارهای مختلف از واینرهای مناسب به عنوان اینفلوئنسر استفاده می کنند. 

بلاگرها هم یکی دیگر از دسته های اینفلوئنسرها هستند. همانطور که واینرها اقدام به تولید محتوای ویدئویی می کنند، بلاگرها اقدام به تولید محتوای متنی می کنند و حیطه های مختلفی را به صورت تخصصی نقد و بررسی خواهند کرد. همین موضوع سبب می شود که تعداد مخاطبان آن ها کمتر باشد اما میزان تاثیرگذاری آن ها بسیار بیشتر از 2 مورد قبلی خواهد بود. 

میکرو اینفلوئنسر ها هم اینفلوئنسر هایی هستند که حدود 2000 تا 50000 فالوور دارند. این اشخاص هم اصولا به صورت تخصصی به حیطه ی خاصی می پردازند. تعداد فالوورهای آن ها کم است اما مانند بلاگرها تاثیر بسیار زیادی روی مخاطبان خود دارند. در نتیجه استفاده از آن ها برای تبلیغ یا معرفی محصول، خدمت یا برند می تواند تاثیر بسیاری فروش داشته باشد. 

اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟

اگر بخواهیم رک و پوست کنده بگوییم، اینفلوئنسر مارکتینگ یکی از راهکارهای بازاریابی است. در این روش کسب و کارها تلاش خود را می کنند تا افرادی را پیدا کنند که بتوانند روی تصمیمات و افکار مخاطب یا همان مشتریان تاثیر داشته باشند. آن ها پیام تبلیغاتی خود را با استفاده از این افراد به گوش مخاطب خود می رسانند. از آنجایی که تاثیرگذاری این افراد روی مخاطبان زیاد است، در نتیجه احتمال این که مخاطب حرف آن ها را بپذیرد بسیار زیاد خواهد بود.

در واقع در این روش کسب و کارها تمام تلاش خود را خواهند کرد تا افرادی را پیدا کنند که این افراد بتوانند روی فکر مخاطب آن ها تاثیر بگذارد. بعد از این که توانستند شخص مد نظر را بیابند، به کمک همین اشخاص پیام تبلیغاتی خود را به مخاطب میرسانند.

اما اینفلوئنسر مارکتینگ اتفاق جدیدی نیست. حتما برای شما هم پیش آمده که در دوران کودکی یا نوجوانی مادر خود را واسطه می کردید تا خواسته ی خود به پدر را بیان کنید. همچنین این اتفاق در مدرسه هم به شدت رخ می داد که مدیر، نظرات خود را از طریق معلمی که بچه ها او را بیشتر دوست داشتند، به دانش آموزان می رساند.

هدف از اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟

صاحبان کسب و کارها اینفلوئنسر مارکتینگ را فقط برای افزایش فروش انجام نمی دهند. آن ها ممکن است اهداف دیگری را هم در سر داشته باشند. از جمله ی این اهداف می توان به موارد زیر اشاره کرد:

افزایش اعتبار یکی از اهداف اینفلوئنسر مارکتینگ است. وقتی که شخص تاثیرگذاری اقدام به تبلیغ محصولات یک برند می کند، اعتبار آن برند را افزایش می دهد.

یکی دیگر از اهداف اینفلوئنسر مارکتینگ در معرض دید و در زبان جای داده شدن است. اینفلوئنسرها با استفاده از قدرتی که شبکه ی اجتماعی به آنها بخشیده است می تواند محصول، خدمت یا به صورت کلی نام یک برند را سر زبان ها بیاندازد.

ایجاد اعتماد در مخاطب هم از دیگر اهدافی است که می تواند یک کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ به آن برسد.

مراحل ایجاد یک کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ

هر کسب و کاری کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ خود را به شیوه ی خاص خود برگزار می کند. با این حال مراحلی کلی وجود دارد که تقریبا در تمامی موارد یکسان است. اما این مراحل چیست؟

پیش از هر چیزی یک کسب و کار بایستی اینفلوئنسر مناسب و مرتبطی با خود و خدماتش انتخاب کند. بهتر است فردی انتخاب شود که در حیطه ی کسب و کار تخصص یا تجربه داشته باشد. به این شکل میزان اعتماد کردن مردم افزایش خواهد یافت.

بعد از این که اینفلوئنسر مناسب پیدا شد، کافی است که کمپین مد نظر خود طراحی کنند. این کمپین باید دقیق و حساب شده باشد.

وقتی که یک بار کمپین انجام شد، لازم است آن را دوباره و به شکلی دیگر با همان اینفلوئنسر تکرار کرد تا مخاطبان بیشتری محتوا را دریافت کنند.

بعد از این که تمامی مراحل انجام شد لازم است به شاخصه هایی که تعیین کرده بودیم توجه کنیم و ببینیم که آیا کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ تاثیری روی آن دارد یا نه. برای مثال یکی از این شاخصه ها می توان تعداد فالوورها باشد.

اما به صورت دقیق تر این کار به شکل زیر انجام می شود:

پیدا کردن اینفلوئنسر مناسب

پیش از این که کاری انجام دهید لازم است به این موضوع فکر کنید که قصد فعالیت در کدام یک از شبکه های اجتماعی را دارید. شکل کسب و کار شما تعیین می کند که کدام شبکه ی اجتماعی برای شما مناسب است. برای مثال اگر به شکل بیزینس به بیزینس هستید، لینکدین گزینه ی مناسبی برای شما خواهد بود. اگر به شکل بیزینس به مشتری هستید، اینستاگرام گزینه ی مناسب شماست.

بعد از این که شبکه ی اجتماعی مناسب خود را پیدا کردید لازم است که به دنبال افراد اینفلوئنسر در این شبکه ی اجتماعی باشید. باید به این فکر کنید که کدام یک از آن ها با حیطه ی کسب و کارتان مرتبط هستند و کدام یک می تواند تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

مشخص کردن بودجه و برنامه ریزی

یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشت این است که هزینه اینفلوئنسر مارکتینگ بسته به این که از کدام اینفلوئنسر استفاده می کنید کاملا متغیر است. بنابراین باید بدانید که بودجه ی شما چقدر است و این بودجه متناسب با کدام یک از اینفلوئنسر هاست. آژانس های تبلیغاتی می توانند در برنامه ریزی برای انجام این کار به شما کمک کنند.

تعیین هدف از اینفلوئنسر مارکتینگ

تعیین هدف از اینفلوئنسر مارکتینگ

در این مرحله باید هدف خود از اینفلوئنسر مارکتینگ را مشخص کنیم. آیا میخواهید که آگاهی از برند افزایش یابد؟ آیا دوست دارید که میزان فروش شما زیاد شود؟ آیا به دنبال افزایش دادن تعداد فالوور هایتان هستید؟ هر چقدر که هدف شما روشن تر باشد احتمال دسترسی به آن هم افزایش خواهد یافت.

بعد از این که هدف خود را مشخص کردید لازم است به این فکر کنید که پیام شما به چه شکل به مخاطب برسد و این پیام حاوی چه مطالبی باشد. به صورت کلی اینفلوئنسرها صحبت خود با مخاطب را به شکلی پیش می برند که گویی یک گفت و گوی دو نفره است. بنابراین لازم است به صراحت برای شخص اینفلوئنسر مشخص کنید که دوست دارید چه چیزهایی گفته و چه چیزهایی گفته نشود.

بررسی دوباره کمپین و تلاش برای بهبود آن

بعد از این که مراحل مختلف اینفلوئنسر مارکتینگ انجام شد زمان آن خواهد رسید که خروجی آن را مورد بررسی و تحلیل قرار دهید. آیا به هدفی که خواستید رسیده اید؟ اگر هدف شما آگاهی از برند بود آیا هم اکنون افراد بیشتری با برند شما آشنا هستند؟ اگر هدف شما افزایش فالوور یا افزایش فروش بود آیا هم اینک تعداد فالوورها یا فروش شما افزایش یافته است؟ لازم است بعد از انجام مراحل به بررسی این شاخصه ها بپردازید و در صورت وجود کاستی سعی در بهبود کمپین خود کنید.

همچنین برای آشنایی بیشتر مخاطبان با خودتان نیاز است که اقدام به اجرای دوباره کمپین با شکلی متفاوت کنید تا افراد بیشتری شما را ببینند.

چه کسب و کارهایی به اینفلوئنسر مارکتینگ احتیاج دارند؟

حتما برای شما هم پیش آمده است که حین خرید یک محصول به نظر افراد مختلفی که آن را خریداری کرده اند توجه می کنید. واقعیت این است که همیشه نظرات یک شخص سوم می تواند به ایجاد اطمینان در مشتری کمک به سزایی کند. تاثیری که یک سوم شخص در معرفی و تعریف کردن از یک محصول خواهد گذاشت بسیار بیشتر از تاثیری است که فروشنده می تواند روی مخاطب ایجاد کند.

حالا اگر این شخص سوم یک فرد معتبر و شناخته شده باشد، میزان تاثیرگذاری به مراتب بیشتر می شود. اینجاست که مخاطب به برند علاقه مند شده و پیگیر آن خواهد شد و در نهایت احتمال این که محصول را خریداری کند بسیار افزایش می یابد.

بنابراین می توان گفت که تمامی کسب و کارها به نوعی به اینفلوئنسر مارکتینگ احتیاج دارند و می توانند از تاثیرات آن برخوردار شوند. البته این امر زمانی محقق می شود که از شخص خوبی به عنوان اینفلوئنسر استفاده کرده باشید.

سخن پایانی

اینفلوئنسر مارکتینگ یکی از راه های بازاریابی است که از گذشته های دور تا به الان انجام می شود، منتها شکل و شیوه ی اجرای آن متفاوت شده است. ما در این مقاله سعی کردیم به این نکات بپردازیم که اینفلوئنسر چیست و کیست و اینفلوئنسر مارکتینگ چیست. همچنین به این نکته پرداختیم که چگونه می توان یک کمپین خوب در این زمینه راه انداخت. نکته ی مهم اینجاست که تمامی کسب و کارها می توانند از این تکنیک بازاریابی استفاده کنند فقط و فقط زمانی که یک اینفلوئنسر مناسب پیدا کرده و پیام غنی به مخاطب خود برسانند.

سوالات متداول در زمینه اینفلوئنسر اینستاگرام

اینفلوئنسر چیست؟

اینفلوئنسر در زبان انگلیسی به معنای «شخص تاثیرگذار» است. هر شخصی که به هر طریقی بتواند روی جمعیت زیادی از افراد تاثیرگذار باشد، اینفلوئنسر نامیده می شود. این تاثیر میتواند تشویق به خرید، فالو کردن یا اعتماد کردن به یک مجموعه ی دیگر باشد.

چند نوع اینفلوئنسر داریم؟

همه ی سلبریتی ها. واینرها هم یکی دیگر از دسته های اینفلوئنسرها هستند. واینر به کسی گفته می شود که در شبکه های اجتماعی ویدیوهای سرگرم کننده تولید می کنند. بلاگرها هم یکی دیگر از دسته های اینفلوئنسرها هستند. میکرو اینفلوئنسر ها هم اینفلوئنسر هایی هستند که حدود 2000 تا 50000 فالوور دارند. این اشخاص هم اصولا به صورت تخصصی به حیطه ی خاصی می پردازند.

1دیدگاه
در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!
ارسال دیدگاه
خرید فالوور واقعی
خرید فالوور واقعی
خرید ویو اینستاگرام
خرید ویو اینستاگرام
خرید لایک اینستاگرام
خرید لایک اینستاگرام
Search

فهرست مطالب

1000
فالوور ارزان
61,400تومان
سفارش
1000
ویو اینستاگرام
3,700تومان
سفارش
1000
لایک اینستاگرام
9,000تومان
سفارش

لیست فالوور ها

لیست لایک ها

لیست ویو ها