5/5 - (1 امتیاز)

2 روش حذف پیام در دایرکت اینستاگرام (دو طرفه)

2 روش حذف پیام در دایرکت اینستاگرام

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که پیامی را در دایرکت اینستاگرام ارسال کرده و بعدا پشیمان شده باشید و بخواهید که آن را حذف کنید. این چالشی است که اغلب کاربران با آن روبرو می‌شوند.

از این رو تصمیم گرفتیم که در این مقاله روش حذف دوطرفه پیام در دایرکت اینستاگرام را مورد بررسی قرار دهیم. دقت داشته باشید که امکان حذف پیام‌ها به صورت یک‌جا وجود ندارد، پس ناگزیر هستید که آن‌ها را تک تک دیلیت نمایید.

در صورت خرید ویو برای پست های خود میتوانید وارد اکسپلورر شوید و از مزایای ان بهر مند شوید.

آیا می‌توان پیام‌های دایرکت را برای طرف مقابل حذف کرد؟

در اپلیکیشن اینستاگرام قابلیت حذف پیام برای طرف مقابل به طور پیش فرض تعریف نشده است، اما این امکان را دارید که پیام‌ها را به شکل دو طرفه حذف کنید. اگر بخواهید تمام چت‌ها را به صورت یک‌جا  delete نمایید، این کار نیاز به صرف وقت بسیار زیادی دارد. بنابراین می‌توانید از اپلیکیشن‌های کمکی که به این منظور طراحی شده‌اند، کمک بگیرید.

آموزش حذف دوطرفه پیام‌ها در اینستاگرام

گاهی پیام، عکس و یا کلیپی را به اشتباه برای مخاطب خود می‌فرستید. در این حالت با استفاده از گزینه Unsend message می‌توانید به راحتی تمامی پیام‌های ارسالی را دیلیت کنید. در واقع این امکان برای کاربران اینستاگرام فراهم شده است که توسط این قابلیت، هم چت‌ها را برای خودشان و هم به صورت دو طرفه حذف کنند.

چنانچه بخواهید پیام‌های دایرکت فقط برای خود شما از بین برود، می‌توانید از گزینه delete استفاده کنید. اما در صورتی که تصمیم بگیرید، چت‌ها را به شکل دو طرفه حذف کنید، گزینه Unsend message این کار را به راحتی برایتان انجام می‌دهد.

حذف چت دایرکت اینستاگرام از طریق کامپیوتر

برای این‌که بتوانید از قابلیت  Unsend message استفاده کنید، نخست باید اپلیکیشن اینستاگرام را آپدیت  نمایید. بروزرسانی اینستاگرام به سهولت توسط گوگل پلی یا اپ استور انجام می‌گیرد. کافیست که وارد این نرم‌افزارها شوید و روی گزینه Update کلیک کنید.

بهترین زمان برای حذف دوطرفه پیام دایرکت

هنگامی که در دایرکت پیامی را برای مخاطب خود ارسال می‌کنید، نوتیفیکیشن آن برایش ارسال می‌شود. از‌این‌رو مناسب‌ترین زمان برای حذف دوطرفه پیام در دایرکت اینستاگرام موقعی است که طرف مقابل چت را نخوانده باشد.

به این منظور لازم است که به  Seen شدن پیام توجه داشته باشید. اگر پیش از سین شدن موفق شوید چت را حذف کنید، نوتیفیکیشن یا همان اعلان پیام نیز از بین خواهد رفت. در این‌صورت فرد اصلاً متوجه نمی‌شود که چه پیامی را برای او فرستاده‌اید.

دقت کنید که اگر پس از خوانده شدن پیام توسط گیرنده آن را حذف کنید، با این‌که چت برای طرف مقابل هم از بین می‌رود، اما احتمال دارد که از آن اسکرین شات گرفته باشد.

حذف پیام‌های دایرکت در گوشی

با استفاده از مراحلی که در این قسمت بیان می‌شود، به راحتی می‌توانید کلیه پیام‌های دایرکت اینستاگرام را در تلفن هوشمند خود حذف کنید:

ابتدا وارد اکانت اینستاگرام خود شوید و مطابق شکل زیر به قسمت دایرکت‌ها بروید. گزینه دایرکت در تصویر با فلش قرمز رنگ نشان داده شده است.

سپس پیامی که قصد حذف آن را دارید انتخاب کنید. انگشت خود را روی چت نگه دارید، تا گزینه Unsend message به شما نشان داده شود. روی آن بزنید، تا پیام حذف شود.

اکنون موفق شده‌اید که حذف دوطرفه پیام در دایرکت اینستاگرام را به پایان برسانید. با این روش دیگر چت‌ها برای گیرنده نشان داده نمی‌شود.

آموزش حذف دوطرفه پیام‌ها در اینستاگرام

حذف چت دایرکت اینستاگرام از طریق کامپیوتر

علاوه ‌بر موبایل می‌توانید چت‌های ارسالی خود را توسط رایانه هم حذف کنید. مراحل دیلیت پیام به ترتیب زیر است:

1-برای حذف دوطرفه پیام در دایرکت اینستاگرام توسط نسخه وب باید نخست وارد پروفایل خود شوید و آیکون  دایرکت را انتخاب نمایید. علامت دایرکت در شکل زیر در کادری قرمز رنگ نشان داده شده است.

حذف چت دایرکت اینستاگرام از طریق کامپیوتر 2

 

2-روی پیام مورد نظر خود کلیک کنید و از طریق آیکون سه نقطه که در کنار آن قرار گرفته است، گزینه Unsend را برگزینید.

با این روش چت برای شما و طرف مقابل حذف می‌شود و دیگر امکان بازگرداندن آن را نخواهید داشت.

حذف چت دایرکت اینستاگرام از طریق کامپیوتر

نکات مهم در مورد حذف پیام‌های دایرکت اینستاگرام

 

نکته اول: اگر بخواهید از قابلیت Unsend برای حذف چت‌های دایرکت استفاده کنید، امکان حذف تمام پیام‌ها بصورت یک‌جا وجود ندارد. بلکه باید تک تک آنها را انتخاب کرده و بعد روی گزینه Unsend بزنید. تنها توسط گزینه دیلیت می‌توانید همه پیام‌ها را با هم حذف کنید؛ البته با این روش چت‌ها فقط برای شما از بین می‌رود و در صفحه دایرکت طرف مقابل باقی می‌ماند.

نکته دوم: وقتی چت دایرکت اینستاگرام را به صورت دو طرفه یعنی با استفاده از قابلیت Unsend حذف می‌کنید، پیام‌های مزبور هم برای شما و هم برای گیرنده از بین می‌رود و امکان برگرداندن آن وجود ندارد.

نکته سوم: اگر مخاطب شما هنگام فرستادن پیام آنلاین بوده و یا نوتیفیکیشن آن را دریافت کرده باشد، ممکن است که بخشی از چت را به هنگام دریافت اعلان بخواند و تا حدودی از محتویات آن مطلع شود.

 

نکته چهارم: حتی اگر اکانت اینستاگرام خود را پاک کنید، باز هم پیام‌های فرستاده شده در صفحه چت کاربر باقی می‌ماند. بنابراین بهترین کار حذف دوطرفه پیام در دایرکت اینستاگرام است.

نکته پنجم: ممکن است که از یک‌سری برنامه‌های جانبی برای مدیریت اکانت اینستاگرام خود استفاده کنید. در این حالت توجه داشته باشید که امکان دارد پیام‌های شما در این نرم‌افزارها ذخیره شود و فرد بتواند به آن‌ها دسترسی پیدا کند.

به طور کلی استفاده از این برنامه‌های واسط به هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ زیرا علاوه بر این‌که اینستاگرام از آن‌ها پشتیبانی نمی‌کند، می‌تواند اکانت شما را نیز به خطر بیندازد.

نکته ششم: بلاک کردن کاربر موجب نمی‌شود که چت‌های ارسالی در دایرکت حذف شوند. ازاین‌رو حتی اگر اکانت طرف مقابل را مسدود کنید، همچنان چت‌ها را در اختیار دارد.

نتیجه‌ گیری

توسعه‌دهندگان اپلیکیشن اینستاگرام همواره تلاش می‌کنند که قابلیت‌های جدیدی به آن اضافه کرده و از این طریق رضایت خاطر کاربران را به طور کامل جلب نمایند. یکی از امکاناتی که در این نرم‌افزار محبوب ارائه شده است، قابلیت حذف دوطرفه پیام در دایرکت اینستاگرام می‌باشد.

به کمک روش‌هایی که در این مقاله گفته شد، به راحتی می‌توانید چت‌ها و حتی فیلم و عکس‌های ارسال شده در دایرکت را قبل از خواندن گیرنده آن دیلیت کنید.

دانلود pdf این مقاله.

منبع

سوالات متداول آموزش حذف دوطرفه پیام‌ها در اینستاگرام

بهترین زمان برای حذف دوطرفه پیام دایرکت کی است؟

هنگامی که در دایرکت پیامی را برای مخاطب خود ارسال می‌کنید، نوتیفیکیشن آن برایش ارسال می‌شود. از‌این‌رو مناسب‌ترین زمان برای حذف دوطرفه پیام در دایرکت اینستاگرام موقعی است که طرف مقابل چت را نخوانده باشد.

اگه من پیام های دایرکت یه فردی رو توی اینستای خودم پاک کنم این پیام ها برای طرف مقابل هم پاک میشه؟

نخیر، شما با حذف پیام های دایرکت، این پیام ها را صرفا برای خودتان پاک می‌کنید و همه پیام های حذف شده از گوشی شما برای طرف مقابل همچنان قابل رویت خواهد بود.

افزایش فالوور رایگان کاملاٌ ایرانی و واقعی

فالوور

خرید فالوور ارزان خرید فالوور ایرانی خرید فالوور خارجی خرید فالوور فیک

لایک

خرید لایک اینستاگرام خرید لایک خارجی خرید اتو لایک اتو لایک خارجی

ویو

خرید ویو اینستاگرام ورود به اکسپلور اینستاگرام خرید ویو استوری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست