5/5 - (1 امتیاز)

بلاک کردن در اینستاگرام, آموزش بلاک و آنبلاک

توسعه‌دهندگان اینستاگرام به منظور حفظ آرامش کاربران و جلوگیری از مزاحمت‌ها و تبلیغات آزار دهنده، قابلیت بلاک کردن را ارائه داده‌اند. به کمک گزینه Block می‌توانید کاربران مزاحم و اسپم را به‌ راحتی مسدود نمایید. اگر از مزاحمت یک یا تعدادی از مخاطبان خود آزرده خاطر شده‌اید، این مقاله را از دست ندهید؛ زیرا قصد داریم، بلاک کردن در اینستاگرام را به ساده‌ترین شکل آموزش دهیم.

آموزش بلاک کردن کاربران در اینستاگرام به راحتی و نحوه بلاک و آنبلاک

بلاک کردن یعنی چه؟

بلاک کردن به معنی مسدود نمودن سایر کاربران است. زمانی که فردی توسط شما Block می‌شود، نمی‌تواند به محتوای پیج دسترسی داشته باشد. برای مثال قادر نخواهد بود، عکس پروفایل شما را ببیند، یا در دایرکت پیام بفرستد. این قابلیت به دلیل جلوگیری از ایجاد مزاحمت توسط کاربران اینستاگرام طراحی شده است. بنابراین اگر فردی برایتان ایجاد مزاحمت کند، به سهولت می‌توانید توسط گزینه Block ارتباط او را با پیج خود قطع کنید.

با بلاک کردن مخاطب چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر دوست ندارید که شخصی متوجه فعالیت شما در شبکه اجتماعی اینستاگرام شود، یا از محتویات پیجتان اطلاع پیدا کند، بهترین گزینه مسدود کردن فرد مورد نظر است. مزیت مهم قابلیت block این است کاربر هیچ پیغامی مبنی بر بلاک شدن دریافت نمی‌کند. ازاین‌رو با خیال آسوده می‌توانید اقدام به مسدود کردن مخاطبان کنید. با وجود این‌که پلتفرم اینستاگرام این موضوع را به اطلاع فرد مورد نظر نمی‌رساند؛ اما خود کاربر به راحتی می‌تواند متوجه شود که از طرف شما بلاک شده است.

با بلاک کردن در اینستاگرام کاربر قادر نیست عکس پروفایلتان را ببیند، یا به استوری‌ها و پست‌های منتشر شده در پیج دسترسی داشته باشد. حتی اگر شخص مسدود شده شما را جستجو کند، اکانت اینستاگرامتان به او نشان داده نمی‌شود، یعنی کاربر با این گزینه مواجه می‌شود: User not found

البته لازم به ذکر است که اگر فرد بلاک شده قبلا در پیج شما کامنت گذاشته یا پستی را لایک کرده باشد، حتی پس از مسدود کردن او این نظرات در صفحه اینستاگرام باقی می‌ماند. در مورد کامنت‌ها که مشکلی نخواهید داشت؛ زیرا می‌توانید به راحتی اقدام به حذف آن‌ها نمایید. اما لایک‌های شخص مسدود شده از پیج قابل حذف شدن نیست.

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام

بلاک کردن در اینستاگرام پروسه بسیار ساده‌ای است و با صرف اندکی وقت به سهولت می‌توانید از شر اکانت‌های مزاحم خلاص شوید. به این منظور ابتدا باید وارد اکانت خود شوید و شخصی که قصد دارید او را Block نمایید، پیدا کنید. سپس روی عکس نمایه بزنید. از قسمت سمت راست و بالای صفحه اینستاگرام آیکون سه نقطه که در شکل زیر نشان داده شده است را لمس کنید، تا یک منو به شما نشان داده شود.

سپس در لیست باز شده گزینه Block را مطابق شکل زیر انتخاب کنید.

در مرحله بعد مجددا باید روی گزینه block  بزنید.

در نهایت از شما خواسته می‌شود که اطمینان خود را برای مسدود کردن کاربر اعلام کنید. پس باید گزینه Yes, I’m sure را انتخاب نمایید. با این کار شخص مورد نظر به لیست کاربران بلاک شده افزوده می‌شود و نمی‌تواند پروفایل و همچنین پست‌های پیج شما را مشاهده نماید. حتی امکان ندارد اکانت را با جستجو در اینستاگرام پیدا کند.

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام

آموزش Unblock  در اینستاگرام

چنانچه کاربری را مسدود کرده و بعد از این کار پشیمان  شوید، در چنین شرایطی قابلیت آنبلاک به کمک شما می‌آید. به کمک گزینه Unblock  به راحتی می‌توانید فرد را از لیست مخاطبان Block شده خارج کنید. برای آنبلاک کردن مخاطب ضروری است که مطابق مراحل زیر عمل کنید:

در مرحله اول لازم است که وارد پروفایل اینستاگرام خود شوید. برای این کار می‌توانید از قسمت پایین و سمت راست صفحه نمایش روی گزینه ☰  کلیک کنید. (در شکل زیر آیکون مربوط به پروفایل اینستاگرام نشان داده شده است)

اکنون به صفحه‌ای هدایت می‌شوید که در قسمت پایین آن گزینه Settings قرار دارد. این گزینه را انتخاب کنید، تا وارد مرحله بعدی شوید.

بعد از کلیک روی تنظیمات لیستی به شما نشان داده می‌شود. در منوی ظاهر شده روی Blocked Accounts  کلیک کنید.

آموزش Unblock  در اینستاگرام

مخاطب مورد نظر خود را انتخاب نمایید و روی پروفایل او ضربه بزنید.

اکنون با انتخاب گزینه Unblock  می‌توانید فرد را از لیست کاربران مسدود شده خارج کنید. در آخر از شما خواسته می‌شود که آنبلاک کردن شخص مورد نظر را تایید کنید. برای این کار باید روی گزینه Yes, I’m sure  کلیک کنید.

آموزش Unblock  در اینستاگرام 2

نکاتی در مورد قابلیت block در اینستاگرام

  •       زمانی که کاربری را مسدود می‌کنید، این شخص همچنان در لیست فالوورهای شما باقی می‌ماند، اما به هنگام مراجعه به پیجتان پیام No Post Yet  به او نشان داده می‌شود.
  •   با بلاک کردن در اینستاگرام مخاطب دیگر توانایی دسترسی به پیام‌های دایرکت را ندارد. این محدودیت دو طرفه است، یعنی هم شما و هم کاربر بلاک شده قادر به فرستادن پیام در دایرکت نخواهید بود.
  •       زمانی که کسی شما را Block می‌کند، برای این‌که بتوانید به او پیام بفرستید، می‌توانید اکانت او را در یک پست عمومی تگ کنید و بعد از آن متن پیام خود را بنویسید. بعد از تگ زدن کاربر مورد نظر متن کامنت شما می‌خواند.
  •   اگر در حساب‌های پرایوت پیام “این حساب خصوصی است” را ببینید، نشان می‌دهد که از سوی صاحب پیج مسدود نشده‌اید.
  •       با بلاک کردن مخاطب شما هم قادر نخواهید بود اکانت شخص مسدود شده را دنبال کنید و یا استوری‌ها و پست‌های او را ببینید.

نتیجه‌گیری

بلاک کردن در اینستاگرام برای محدود نمودن دسترسی کاربران به پیج کاربرد دارد. توجه داشته باشید که اگر تعداد زیادی از افراد اقدام به مسدود کردن اکانت شما نمایند، در این حالت ممکن است که الگوریتم‌های اینستاگرام فعالیت شما را در این شبکه اجتماعی محدود کنند. برای برطرف کردن این مشکل می‌توانید با خریداری پکیج‌های لایک و کامنت میزان تعامل پیج خود را بهبود بخشیده و مانع از بسته شدن اکانت خود توسط اینستاگرام شوید.

شرکت دیجی فالوور باکیفیت‌ترین پلن‌های خرید لایک و کامنت را در فروشگاه اینترنتی خود ارائه می‌دهد. این امکان برای مشتریان فراهم شده که این پکیج‌ها را با بودجه اندکی خریداری کرده و از مزایای بی‌نظیر آن بهره‌مند شوند. چنانچه در این زمینه نیاز به راهنمایی دارید، می‌توانید با کارشناسان تیم مجرب و حرفه‌ای دیجی فالوور مشورت کرده و راهنمایی لازم را از آن‌ها دریافت نمایید.

 

دانلود PDF

سوالات متداول

بلاک کردن چیست؟

با بلاک کردن در اینستاگرام کاربر قادر نیست عکس پروفایلتان را ببیند، یا به استوری‌ها و پست‌های منتشر شده در پیج دسترسی داشته باشد. حتی اگر شخص مسدود شده شما را جستجو کند، اکانت اینستاگرامتان به او نشان داده نمی‌شود، یعنی کاربر با این گزینه مواجه می‌شود: User not found

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام

بلاک کردن در اینستاگرام پروسه بسیار ساده‌ای است روی عکس نمایه بزنید. سه نقطه که در بالا نشان داده شده است را لمس کنید، تا یک منو به شما نشان داده شود. سپس در لیست باز شده گزینه Block را انتخاب کنید. در مرحله بعد مجددا باید روی گزینه block بزنید. همین.

افزایش فالوور رایگان کاملاٌ ایرانی و واقعی

فالوور

خرید فالوور ارزان اینستاگرام   خرید فالوور ایرانی واقعی   خرید فالوور خارجی   خرید فالوور فیک اینستاگرام

لایک

خرید لایک اینستاگرام   خرید لایک خارجی   خرید اتو لایک ایرانی   خرید اتو لایک خارجی

ویو

خرید ویو اینستاگرام   ورود به اکسپلور اینستاگرام   خرید ویو استوری

خرید فالوور واقعی

خرید فالوور واقعی

خرید لایک اینستاگرام

خرید ویو اینستاگرام

خرید ویو اینستاگرام

خرید لایک اینستاگرام

مطالب مرتبط

3 دیدگاه. دیدگاهی بگذارید

  • نرگس بهرامی
    03/02/2023 15:31

    واقعا این قابلیت بلاک کردن که طرف مقابل هیچ پیغامی رو در مورد بلاک شدن دریافت نمیکنه خیلی جالبه. اینجوری میشه با خیال راحت طرف مقابل رو بلاک کرد بدون اینکه متوجه بشه

    پاسخ
  • لیلا علیپور
    03/02/2023 15:33

    ببخشید من یک سوال برام پیش اومد واقعا با خرید پکیج های لایک و کامنت میشه از محدودیت الگوریتم های اینستاگرام خارج شد؟

    پاسخ
    • امیر آلفا
      04/02/2023 11:49

      اگه پیجتو به ربات وصل کنی نه ولی اگه فعالیت طبیعی داشته باشی و در کنارش فالوور و لایک تعداد کم بخری میشه از بلاگ در بیایی

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست